De praktijk

Tandartspraktijk Wolfheze is gevestigd in het Medisch Centrum van Pro Persona (voorheen: De Gelderse Roos), een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Wolfheze. We behandelen patienten van binnen en buiten de instelling.

Voor mensen van binnen Pro Persona 
Iedereen die langer dan een jaar binnen Pro Persona verblijft krijgt automatisch een oproep voor controle. Ook degenen die korter dan een jaar binnen ProPersona zijn en voor wie het niet mogelijk is om naar de eigen tandarts te gaan, of die geen eigen tandarts hebben, kunnen een afspraak bij ons maken voor controle of behandeling.

Voor mensen van buiten Pro Persona
Onze praktijk is een reguliere tandartspraktijk. Er is ook plaats voor bijzondere doelgroepen: mensen die bang zijn voor de tandarts, ouderen, minder-validen. Omdat wij alle patienten kwaliteit willen leveren door iedereen voldoende aandacht te geven en de zorg te bieden die nodig is, hebben wij inmiddels helaas een wachttijd tussen aanmelding en eerste bezoek. Deze wachttijd bedraagt momenteel ongeveer 2 maanden.

Belangrijk om te weten is dat we werken in een mooie en ruime praktijk die rolstoeltoegankelijk is. We werken op een rustige en zorgvuldige manier en besteden veel aandacht aan de verzorging van het gebit. Dit is erg belangrijk omdat dit door bijvoorbeeld medicijngebruik of vermindering van zelfzorg snel achteruit kan gaan.