Medewerkers

Maak kennis met de medewerkers van Tandartspraktijk Wolfheze.

Rawa Taher

Functie: Tandarts / Eigenaar

.

Seyma Ibis

Functie: Assistente

Seyma is in 2013 afgestudeerd als tandartsassistente en werkzaam geweest in verschillende praktijken. Sinds 2018 heeft zij de cursus voor preventie-assistente afgerond. Haar taak is het zorg dragen voor uw mondhygiëne en gezond tandvlees d.m.v. motiveren, informeren en instrueren.

Carolien Goelema-Koster

Functie: Assistente

Carolien werkt als tandarts-assistente in onze praktijk. Met haar jarenlange ervaring kunt u met vragen goed bij haar terecht. Zij verricht zowel balie- als stoelwerkzaamheden en neemt soms kleine behandelingen in de mond over van de tandarts.

Céline Sandmann

Functie: Mondhygiëniste

Céline is in 2015 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Met veel enthousiasme is zij sinds oktober 2017 werkzaam als mondhygiënist bij tandartspraktijk Wolfheze. Daarnaast werkt zij ook in verpleeghuizen. Céline helpt u bij het gezond krijgenen gezond houden van uw gebit en de steunweefsels van tanden en kiezen.

Marloes Buitenhuis

Functie: Assistente in opleiding

Na jarenlang gewerkt te hebben als receptioniste bij tandartspratijken is Marloes zo nieuwsgiering geworden naar het vak van tandartsassistente dat ze zelf de opleiding intern aan het volgen is.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg